« terug naar vorige pagina

Vertrek huisarts Jannick van Venrooij

Na bijna vijf jaar werkzaam te zijn geweest in Wijk en Aalburg ga ik de praktijk verlaten om mijn carrière elders voort te zetten. Ik ben in mei 2015 begonnen als huisarts in opleiding onder supervisie van dr. Tjan, en vanaf 2016 heb ik als waarnemend huisarts de dinsdagen en donderdagen gewerkt in de praktijk. De andere dagen van de week werkte ik sinds een paar jaar in Boxtel in een praktijk, en op die plek hoop ik binnen een paar jaar eigenaar van een eigen praktijk te kunnen worden.
Ik heb veel zin om mijn carrière verder te ontwikkelen, maar ga ook veel dingen missen. In de loop der jaren zijn veel patiënten me na aan het hart komen te staan, en doet het zeer om een opgebouwde band van vertrouwen en gedeelde ervaringen te verbreken.
Ook het hechte team van collega’s die zich iedere dag weer volop inzetten voor onze patiënten ga ik missen, en ik vind het jammer niet mee te verhuizen naar het nieuwe pand dit voorjaar.
Mijn opvolger wens ik toe met net zoveel warmte en vriendelijkheid ontvangen te worden als ik zelf heb mogen ervaren. De praktijk wens ik een mooi nieuw pand en een stabiele toekomst toe ondanks de continue veranderingen in de gezondheidszorg.
Het ga u allen goed, ik wens u fijne feestdagen en een nieuw jaar in gezondheid.

Jannick van Venrooij