« terug naar vorige pagina

Totaal aanbod bloeddruk en leefstijl

Wij als huisartsenpraktijk bieden u kosteloos een mogelijkheid voor deelname aan een gezondheidsprogramma.  
Voor mensen die bekend zijn met een hoge bloeddruk. 
Dit heet ‘Totaal aanbod bloeddruk en leefstijl’ en bestaat uit:

 • Thuis uw bloeddruk meten met een meter die u van ons ontvangt. U kunt dan uw metingen online doorgeven aan onze praktijkondersteuner. U houdt uw thuis-bloeddrukmeting bij via de “Calculus VIP” app op uw mobiele telefoon. Dat is gemakkelijk en veilig. Uw praktijkondersteuner beoordeelt uw bloeddruk doorgaans 1x per jaar. Bij een te hoge of te lage bloeddruk kan deze tussentijds wel worden beoordeeld.
 • Digitaal jaarconsult met uw praktijkondersteuner.
  U komt standaard niet meer naar de praktijk. Uw zorgverlener bekijkt 1 keer per jaar uw bloeddrukmetingen, labuitslagen en stuurt u een vragenlijst. Allemaal online. Indien het wenselijk of noodzakelijk is om naar de praktijk te komen, bestaat deze mogelijkheid natuurlijk wel.
 • Informatiebijeenkomst over totaalaanbod bloeddruk en leefstijl
  U ontvangt informatie over het programma tijdens een (digitale) informatiebijeenkomst. Daarin geven we uitleg over het jaarconsult, de bloeddrukmetingen, de VIP app en de mogelijkheden voor leefstijlbijeenkomsten.
 • Optioneel: Deelname aan 4 leefstijlbijeenkomsten van de leefstijlcoach. U wordt geholpen, gecoacht en/of ondersteund naar een passende en gezondere leefstijl door professionele coaches. We streven er naar om de bijeenkomsten bij u in de buurt aan te bieden. In verband met de maatregelen rondom het corona-virus zullen bijeenkomsten ook digitaal aangeboden worden. Deelname is niet verplicht.
 • Optioneel: Online informatie over allerlei facetten van leefstijl: voeding, roken, slapen, stress. U kunt thuis op ieder voor u geschikt moment met deze zaken – naar keuze – aan de slag via een leerzame Minddistrict app.

Het doel is dat u zelf werkt aan uw eigen gezondheid en leefstijl en tevredener wordt over uw eigen verandering van leefstijl. 
Ook hoeft u dan minder vaak naar de huisartsenpraktijk te komen. 

We nodigen u graag uit om u in te schrijven voor totaalaanbod bloeddruk en leefstijl.

  • Ga naar huisartsenpraktijk.nl (ook voor meer informatie)
  • Selecteer Huisartsenpraktijk naam invullen
  • Klik op het informatie-icoontje op de tegel ‘totaalaanbod bloeddruk en leefstijl’.
  • Indien u geïnteresseerd bent in deelname, kunt u zich inschrijven door te klikken op ‘inschrijven’